פאקו ג'ט הוא מכשיר להכנת גלידה וסורבה איכותיים, כמו גם מרקים, פירה, מחיות, מיני פאטה, מילק-שייק, בצקים ועוד. מתאים לכל שף ומסעדה, וגם לחובבנים שרוצים להתמקצע
השף ארז שטרן בטור על הסילבסטר עם תפריט חגיגי לארוחה בלתי נשכחת לשנה החדשה. ויש גם מתכון לקינוח אישי של קרם ערמונים ומסקרפונה
מסעדת קונג בפריז ממוקמת בקומה השישית של בניין חנות הקונספט של מעצב האופנה היפני-צרפתי קנזו. הבניין עצמו, מן המאה ה-19 ברובע הראשון, ניצב אל מול נהר הסיין וגשר ''פונט נף''.
החום והלחות מעוררים בשף ארז שטרן מחשבות שונות ומשונות, וכמובן, גם מתכונים מיוחדים לקיץ. מי אמר מרק מלון קר ולא קיבל, למה ראש ממשלת יפן כבר לא לובש חליפות בקיץ, ואיך לכל הרוחות מכינים קפה ברד בבית? כל התשובות כאן
מסעדת הדגל של האחים לורן וג'אק פורסל, ממונפלייה שבצרפת. שני התאומים, הם גם הבעלים של מספר מסעדות נוספות
מסתבכים עם הגפילטע פיש? טוחנים שעות במטבח כשהפנטזיה לצאת גדולים בערב החג מתרחקת מכם מהר יותר משנת תשס''ה? השף ארז שטרן עם הצעה לתפריט חג מדהים ומתכונים שיעשו לכם חיים קלים.
המצווה הראשית בחג השבועות היא כיבוד, נתינה והבאת ביכורים. המנהג והכוונה הם להתגאות בתבואת ארצנו. לרגל החג מכבד אותנו השף ארז שטרן בתנובת הטנא שלו – מתכונים.
עברו כמה שנים מאז אבל ארז שטרן עוד זוכר בגעגועים את שנות לימודיו ב- Institut Paul Bocuse בליון שבצרפת, אחד מחמשת בתי הספר הטובים בעולם. השאטו המרכזי, השטיח האדום שחיכה לו בכניסה ויותר מכולם, העבודה בסיזון, המסעדה שבה מבשלים תלמידי בית הספר. טקסט חובה למי ששוקל לצאת ללימודי בישול בחו''ל.
האפשרויות בריזוטו הן בלתי מוגבלות מבחינת וירטואוזיות של תוספות וטעמים. השף ארז שטרן, שמארח את הסועדים בביתו הפרטי והמעוצב בחר בשני המרכיבים הללו כדי להקל על כולנו את תקופת החורף הקרירה.